Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 34 strani)

Če bi ga pogledali v celovitosti bi dejali, da je eno zlito Bitje, ki sestavlja in hkrati vakuumira tudi vašo avro.

Kaj je pravzaprav njegova naloga?
Če boste pogledali svojo energijo prašine v nebo, v modrino neba, boste videli te svetlobne energije sivine, črnine, tega prahu, ki se pravzaprav steka in razblinja v energiji same avre.
Okoli vsakega deleža prašine se ovija praznina. To je On.
Torej, ovija in zaščiti v posebno mirujoče stanje vakuuma, da energija lahko spi ali pa se prebudi.

Zato je to eno izmed zelo veličastnih Bitij, ki skrbijo za prebujanje spomina ali za prebujanje določenih posameznikov, ki pridejo in se nekako tudi poveznejo. (Soronto.)
In so pravzaprav tisti, ki zmorejo prebuditi določen delež določenega Bitja, da se v karmičnemu ciklusu lahko ali razbremenite ali celo obtežite.

Prav to Bitje je eno izmed najbolj veličastnih Bitij, ko v času popotovanja, skozi življenje, skrbite za prebujanje določenih Bitij, duhov ali zapisov.

Saj veste, od vas ostane spomin. Spomin je energija.
Energija pa je gibajoča se v različni strukturi in ustvarja, ali lepljivost, navidezno gostoto ali pa vibracijo prosojnosti, kar govori o dejstvu, da je lahko zapis, ali bolj gostljat in obtežen in nižji ali pa bolj prosojen, svetlikajoč in je višje vibriren.

Torej, zavisi na frekvenco, na katero bo spolznil zapis ali trenutek, je odvisno od čustvenega stanja, koliko ste dali čustvenega naboja, ljubezni v neki trenutek, ki je bil v nastanku.
V primeru, da se zgodi, da v nekemu trenutku nekega naboja ljubezni ni bilo, ampak je bilo sovraštvo, naklepno uničevanje, zapis postane temačen in gostljat, obtežilen in se spušča v nižino ali v globino.

In ne le to!
Bistvo zapisa je, da okoli njega nastane vakuum.  Torej, zopet ga shranjuje Bitje tega zraka ali dotoka, ki se ovija okoli prašine, ga zvakuumira, ga zapre in tako prepreči pobeg zapisu.

PDF datoteka – Energija zraka, Brežice (13. 10. 2018)

VIDEO PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Energija zraka – Brežice (13. oktober 2018) – Prvi del

VIDEO DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Energija zraka – Brežice (13. oktober 2018) – Drugi del