Vodi: Lana Praner z Gospodi

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 23 strani)

Kako daleč je človek zmožen sprejeti in videti dobro v sebi?
Moram priznati, da sila malo!

Ko človek zdrsne iz svojega ravnovesja, je izgovor: »Nisem bil jaz! Nisem bila jaz! Takšne se ne poznam!« Je izgovor ali resnica? Je prvi odraz, je prvi izraz, da se vprašaš: »Kaj sem morda res to jaz?«
Niso vsi tujci. Niso vsi prašina. Ni vse tuje, kar je slabo. Ampak, kot zasnovnik se spajate z njim, z deležem. Zakaj? Zato, ker želite biti takšni! Zato prenehajte izgovarjati: »Nekaj in nekoga imam v sebi, ki mu nisem kos!« Morda ste to vi?
Morda je čas, da korenito zavihate rokave in naredite analizo pepela, analizo strukture.

Ste morda ponosni na to, kar ste? Morda želite biti boljši? Odločite se! Kajti vse, kar dajete iz ust, vse, kar podajate iz mesa mesá tega svetá, sodi k vam kot zasnovniku.
Ne k Nam. Ne k vašim vodnikom. Ne k vašim angelom. Ne h komurkoli drugemu. Ker oni niso vi. VI ste v telesu. VI govorite. VI delate. VI ustvarjate. VI ustvarjate kreacijo – ali pozitivno ali pa negativno.

Dobro je, da opazite, da na kaj izmed vsega, kar imate znotraj, pa morda res niste ponosni. Če pa ste, pa bodite zahvalni, ker tečete v prave smeri. In to je tisto, na kar bodite pozorni. Ker skozi to vlečete druge na sebe – ali v pozitivno energijo ali pa v energijo nekakšnega nasprotujočega se polja. Torej, od posameznika je odvisno, kateri pol hrani – plus ali minus, kateri pol želi nadvladati.

PDF datoteka – Element zemlje, Brežice (23. 2. 2019)

VIDEO PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Element zemlje – Brežice (23. februar 2019) – Prvi del

VIDEO DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Element zemlje – Brežice (23. februar 2019) – Drugi del