Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 36 strani)

Ogenj ali notranji ogenj – nekateri mu pravite le element, energija elementa ognja, je ena izmed osnovnih postavitev, v kateri pravzaprav življenje tudi obstoji.

Energija ognja ali Ognjena energija je energija Bitja, ki sočustvuje in ki daje pravzaprav sebe v povezavi z energijo hladu.

Energija ognja je namreč Bitje, ki sodeluje ali soustvarja notranjo iskro, ki se pretvarja in pretaka preko plamena rodil ali rodnega kanala. Tam v osnovi pravzaprav vstopa ali nastaja. Tam je najprej energija, ki se suka in vibrira. V določeni zrelosti zavibrira in se premika in se nekako v obdobju polnoletnosti, ko telo dozori, nekako tudi namesti.

In ne le to!
Ta notranja energija ali ta notranji del plamena tega Bitja je tako kot samostojna enota, ki se nekako giba v prasketajoči se energiji in pravzaprav giba energijo strasti.

Strast je namreč Bitje, ki sodeluje z njim. Vendar, to ni on.
Bitje ognja je namreč tisto, kar poganja, da telo namreč obstoji. Da je telo gibljivo, nežno, sočno, toplo in pretočno.

To Bitje energije ognja mnogokrat pretoči fizično telo ali fizično materijo predvsem takrat, kadar so dotoki strasti.
Kadar oseba telo ali energija sebe spravi v trenutek višave, ko prestopi mejo, ko začutite, da boste spolznili v orgazem ali v globoko stanje hvaležnosti, kjer imate občutek nadnaravne moči, je namreč to Bitje ognja v osnovi pretočeno preko ljudi.

PDF datoteka – Element ognja, Brežice (15. 9. 2018)

VIDEO PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Element ognja – Brežice (15. september 2018) – Prvi del

VIDEO DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Element ognja – Brežice (15. september 2018) – Drugi del