Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 36 strani)

Ko boste pričeli opazovati ta tok te energije boste dojeli, kako si lahko sami sebi olajšate življenje, a hkrati tudi obtežite.
Čez določeno obdobje v vašemu sistemu suženjstva več ne bo, ker ne bo več denarja, ker ne bo več nadzora. Zakaj?
Ker se bo znotraj vašega planeta pričela vršiti kot komunikacija ali komune, skupnosti, pomoči drug drugemu. Tako bo ugasnil ta stari sistem. Nekateri si tega blazno želijo. Nekateri ne. Predvsem je veliko strahu – kaj bo, ko bo, zakaj bo? Ne obremenjujte se s tem. Zakaj?

Tudi na svet ste prišli neobremenjeni, brez denarja v dlani. Kar pomeni, da, če bi bil denar osnova za vaš obstoj, bi ga držali v dlani in bi z njim prišli na ta svet. Pa tega nimate! Tako kot obleka ni vrednota za to, kar ste, ker tudi z obleko se ne porodite, ampak samo s tem, kar ste. Kar pomeni, da je to tista energija te vrednote.

Torej, zgodovina se skozi denar zapira. Zapira se prav materialni svet. Zato glejte na duhovnost in na denar iz drugega zornega kota, predvsem pa se vedno znova obrnite v sebe in vedno znova opazujte, kako vi začutite, ko nekaj naredite.

Učenje je zdravo. Spotikanje je najbolj ta pravo. Pomembno je opazovanje in potem, da naredite točno tako kot začutite in tako za tem tudi stojte.

Nikakor, nikakor pa v življenju ne glejte drugam, zakaj ima nekdo toliko in zakaj imate vi tako malo. Morda ste v davnini bili vi veliko bolj bogati, pa ste od tistega na nasprotni strani več pobirali, pa se tukaj, v temu življenju tehta in pretehta nazaj.

Vse je dobro in vse je slabo. Vse je prav in vse ni prav. Vendar vedno, ko vi začutite, da je dobro, kar ste naredili in postorili, je to vedno prav. To si pomnite in zapomnite!

PDF Datoteka – Duhovnost in denar 1 – Ptuj (28.avgust 2016)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Duhovnost in denar 1 – Ptuj (28.avgust 2016) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Duhovnost in denar 2 – Ptuj (28.avgust 2016) – Drugi del