Vodi: Lana Praner z Gospodi

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 29 strani)

Ko posameznik odpre srce, ko je odprta njegova srčna energija, po njegovi dlani teče močna, čvrsta energija skozi ves prazen prostor, kjer energija običajno spi.

Takšni ljudje vam bodo krepko stisnili roko, dlan – vendar ne toliko, da vam jo bodo zdrobili. Ampak, čutili boste, da je čvrsta, da je postavljena.

Oseba, ki vam seže v vašo dlan pomeni, da je samozavestna, da stoji za svojimi dejanji, da je odgovorna, da ni plaha, da je bistra in modra.

Ljudje, ki dajete dlan, ki vam kar teče in lovite drugi njegovo dlan, je tako zelo prazna, je tako zelo nična, da pomislite: »Kaj pa je bilo to? Ali je bila to senca? Ali je bila to odtekajoča se voda? Ali je bilo kaj?« Mnogo je takšnih!

O ljudeh, ki se ne znajo, ne zmorejo dotakniti dlani, ki ne znajo in ne zmorejo seči v dlani, govori o dejstvu, da je oseba nestabilna, da je oseba zelo dvomljiva, da sodi in obsoja vsak svoj lasten korak, da je precizna, prefrigana, razmišljujoča se, taktična, plaha. Da je oseba zelo nestabilnega karakterja, ker se boji izraziti se, ker se boji pristopiti in reči: »Tukaj sem! Sprejeta sem! Opažena sem!«

Zakaj nastanejo takšne osebe?

Zato, ker v prvemu dotiku je prva oseba bila nesprejemljiva, plaha. Točno ista energija, ki je aktivirala to energijo v osebi, ki je nastala kot odrasla oseba, takšna kot je.

Zopet drugi dotik naredijo tako silovit, da vas ne želijo niti izpustiti. No, takšni tudi ravno niso najbolj »všikani«, ker so lastniški. Ker bi dejali: »Uuuuuu la la laaa. Jaz bi te pa malo pocrkljal!«  Saj poznate tiste vaše zgodbice?!

PDF datoteka – Dotik, Brežice (27. 4. 2019)

VIDEO PRVI DEL:

 

VIDEO DRUGI DEL: