Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 44 strani)

Deviška energija je pravzaprav najbolj sveta energija. In okoli te svete energije, glede na to, da imate nekako tako umetno, a hkrati srčno izbrani ta čas, božični čas svetih, Ljubezni in še marsičesa in tudi deviške energije, o kateri in za katero se bo skrivala marsikatera skrivnost, tančica, katero Bomo danes, nocoj, za vas tudi razkrivali.

Kakorkoli že. Deviška energija je nič drugega kot edina in prva vstajiteljska energija. Ko nastane plod, ženski plod, drage moje, vse se prične in konča pri ženskemu plodu, boste dejansko doumele, kako žlahtne, kako častne in kako zelo blagoslovljene ste te energije. Žal, mnogo bolj kot pa moški svet.

Zato, drage moje, danes bo ta tematika še posebej namenjena vam, a hkrati v poduk vsem moškim, da boste morda bolj spoštovali ženski svet, a hkrati, spoštovalo in spoštljivo sprejemali tisto, kar imate v sebi – deviški cvet.

Deviška energija je namreč energija, katera se nekako nahaja in sestavlja v času rasti, plodnosti in rodnosti. Ko namreč nastane plod, ko nastane ženski plod, nastaja tudi membrana. Deviška kožica, kot ji pravimo, upam, da Sem našel pravi izraz, je pravzaprav ta deviška postavitev. Vendar, tik pred materijo, tik pred materijo se namreč vije in rije pečat, pečat deviškega cveta ali deviška energija.

PDF Datoteka – Deviška energija, Vrhnika (20. december 2014)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Deviška energija, Vrhnika (20. december 2014) – Prvi del

 

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Deviška energija, Vrhnika (20. december 2014) – Drugi del