Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega  35 strani)

Kako sebe zapolniti?
Sedaj veste – z ljubeznijo! Ljubezen je tista, edina energija, skozi katero vi sebi postavite ceno.

Ko vi rastete kot zasnovniki, postajate gosti, ker shranjujete spomine. Ker spomini so energije. Energija je duh. Duh nad duhá se narije, nastaja duša in dušinska zmes.
Ko vi na Zemlji ustvarite močno polje te energije, te postavitve, se odzvanja energija Zgoraj, se odpre polje, od koder prehaja energija Ljubezni in po diagonali lahko se odpre kanal Svetlobe, kateri dobesedno izbere vam pravega moškega, pravega partnerja, pravega prijatelja, pravega človeka ali posameznika, kateri je tisti trenutek najboljši za vas.
Od njega na materiji pa se odbija po diagonali pod vas, globoko pod vas, enakopravno, kot ste šli zgoraj v ljubezni, se je energija od fizičnega človeka odzvanjala navzdol.

Zakaj navzdol? Ker je spodnja, tretja točka.
Torej, to so pa njegovi dvomi ali vaši dvomi. In ko vi vzpostavite dvome, ali ste sposobni ali ste vredni, ali ste zmožni, se pravi, se povezujete s to energijo.

Takrat je pomembno, da se zavedate, da se CENITE. 

Brez vaše lastne vrednosti, cenitve, ljubezni, zavestnosti in zavedanja, da ste vredni, da ste lepi, da ste popolni, da ste točno takšni kot zemeljska kreacija živega vsegá potrebuje, da se razvija in zaključuje, boste dojeli, da ste pomembni. Boste dojeli, da ste mogočni. Boste dojeli, da ste kreatorji. Boste dojeli, da lahko ljubite, cenite, spoštujete, objamete in imate.

Torej, vse je prepletenost. Vse je v vas.
Zakaj nekateri zmorejo imeti? Zato, ker ne dvomijo. Zato, ker so prepričani v to, da bodo imeli in da je prav, da imajo.
Torej, blokade, katere si postavljate, niso nič drugega kot dvomi.

PDF Datoteka – Bodimo srečni – Vrhnika (19. november 2016)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Bodimo srečni – Vrhnika (19. november 2016) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Bodimo srečni – Vrhnika (19. november 2016) – Drugi del