Vodi: Lana Praner

(kratek odlomek – celoten tekst obsega 32 strani)

Tako v določenemu momentu dobite pečat, da boste preko nečesa morali iti. To so oporne točke, s katerimi se boste soočali. To pomeni, da skozi to vi zmorete, če dojamete in če razumete, videti, razumeti, razčleniti, a ne vedno pobegniti.
To je ključno. NE MORETE VEDNO POBEGNITI.

Kar pomeni, ko imate en zapis, v kateremu prostoru se boste soočali z neko težavo, a jo morate se soočiti s to, pomeni, da jo lahko razrešite v postavitvi, če dojamete, kaj in kako.

Torej, skozi plasti, čase in prostore, ko vi potujete oziroma, ko duša potuje, je maziljena, zato imate 12 prostornih delčkov ali 12 kot teh hiš, v katerih se nahajajo določeni dogodki, simboli, prostori ali momenti. Iz vsakega časa in zavedanja je po njihovih skupinah izbrana skupina in en privrženec, kateri bo sodeloval s tistim, kateri vas je mazilil kot dušo, da se določeni dogodki v momentih, časih in prostorih tudi odvijajo.

Vi ste v materiji. Vi nimate vpliva na to, ampak potujete skozi življenje, se srečujete z različnimi postavitvami.
Ko dojamete, da imate moč vpliva na to, a morate vedeti, da mora biti pravi čas, pravi moment postavljeno vse skupaj v takšno ravnovesje, da vi lahko pridete v predčasje ali pa v skupino, katera je nad vami in pripravlja dogodek. Takrat ga lahko spremenite ali pa zavestno pazite na to in lahko ublažite vse situacije. Ali pa jih lahko preko zapisov celo spremenite ali prilagodite.

PDF Datoteka – Astralno potovanje – Ptuj (29.junij 2016)

VIDEO – PRVI DEL:

MP3 Datoteka – Astralno potovanje – Ptuj (29.junij 2016) – Prvi del

VIDEO – DRUGI DEL:

MP3 Datoteka – Astralno potovanje – Ptuj (29.junij 2016) – Drugi del