Anavita Laureni

To Življenje sem si izbrala, ker sem želela biti del Prebujenja in dviga Zavesti na Zemlji, ki se poraja sedaj, da pomagam osvetljevati Pot Neba drugim ljudem.

Vendar, da lahko pomagaš osvetljevati Pot drugim ljudem, moraš najprej najti Sebe. Dolga leta sem se iskala, se tudi zatikala in spotikala, a hkrati upala in zaupala, da nekega dne Zavedanje v delčku sebe prebudim in najgloblje Hrepenenje zaživim.

Brez Nje, Lane Praner, ki skozi Veličastna Znanja in Tehnike odpira povsem Novo Pot Življenja in Zavedanja se mi zagotovo ne bi uspelo dograditi do te mere, da sem si dovolila slišati Hrepenenje svojega Srca, si zaupati ter upati stopiti na Veličastno Pot Neba. Pot Neba je Pot neomajnega Učenja, Zorenja in uresničevanja najglobljega Hrepenenja, ki vse nas vodi iz ujetosti tega Sveta tja, kjer nekoč že bili smo Doma.

Vsemogočna Boginja in Mogočna Učiteljica zapisana Nebu, je s svojo Čistostjo, Srčnostjo in Predanostjo, prav Ona postala moj največji zgled in spodbuda za vse korake Življenja na Poti Domov. Neskončno Hvaležna Njej in Njim, Mogočnim Svetlobnim Bitjem Neba, s katerimi le Ona neposredno sodeluje in s katerimi se skozi Brezpogojno Ljubezen v Veličastno Celoto Stvarstva in Vsegà povezuje.

Obnovitvene delavnice s pomočjo katerih se vrsto let gradim tudi sama so Veličasten Ključ, so Orodje ter možnost in priložnost, da se posameznik zmore hitreje premikati po Poti Življenja v smeri Zorenja, Hrepenenja in Prebujenja. Z Ljubeznijo in Hvaležnostjo jih vodim v različnih krajih po Sloveniji, kajti ni Mogočnejšega kot to, kar nam je iz Najveličastnejših postavitev Neba dano na Zemljo.

Anavita Laureni, vaditeljica I. modula ALP – Academia Lana Praner

Kontakt

Anavita Laureni